Laatste nieuws

26 juni 2016

Laatste (belangrijke) nieuws voor hardlopers en wandelaars

De inspectieronde van het hardloopparcours heeft dinsdagavond uitgewezen dat de gemeente weer is begonnen met het onderhoud aan de (buiten)wegen. Dit zorgt ervoor dat er op delen van de route vers en los split is komen te liggen. Als organisatie willen wij de hardlopers hier vanuit het veiligheidsoogpunt op wijzen.

11 juni 2016

Nog drie weken tot de eerste Olde Wierden Wandeltocht

De Olde Wierdenloop wordt dit jaar op 2 juli gehouden. Het hardloopfestijn zal dit jaar voor de 18de keer georganiseerd worden en start en finish zijn wederom bij Sporthal De Veste te Opende. Dit jaar is het programma voor het eerst aangevuld met een wandeltocht.

11 juni 2016

Nog drie weken tot de 18e Olde Wierdenloop

De Olde Wierdenloop staat traditiegetrouw gepland op de 1ste zaterdag van juli en is dit jaar dan ook op 2 juli. Het evenement zal dit jaar voor de 18de keer georganiseerd worden en start en finish zijn wederom bij Sporthal De Veste te Opende.

1 juli 2015

Olde Wierdenloop afgelast

Vanwege de extreme hitte die verwacht wordt, heeft het bestuur van de Olde Wierdenloop de beslissing genomen om zowel de wedstrijdlopen als de wandeltochten op zaterdag 4 juli aanstaande niet door te laten gaan. Bij temperaturen boven de 28 graden kan (hard)lopen gevaarlijk zijn. Vaak worden de hiermee gepaard gaande risico's onderschat. De organisatie wil elk risico uitsluiten en heeft daarom gekozen voor totale afgelasting van de Olde Wierdenloop. We hopen op uw begrip.

18 juni 2015

Nog twee weken tot de eerste Olde Wierden Wandeltocht

De Olde Wierdenloop wordt dit jaar op 4 juli gehouden. Het hardloopfestijn zal dit jaar voor de 18de keer georganiseerd worden en start en finish zijn wederom bij Sporthal De Veste te Opende. Dit jaar is het programma voor het eerst aangevuld met een wandeltocht.

18 juni 2015

Nog twee weken tot de 18e Olde Wierdenloop

De Olde Wierdenloop staat traditiegetrouw gepland op de 1ste zaterdag van juli en is dit jaar dan ook op 4 juli. Het evenement zal dit jaar voor de 18de keer georganiseerd worden en start en finish zijn wederom bij Sporthal De Veste te Opende.

30 april 2015

Voorbereiding 18e Olde Wierdenloop in volle gang

De Olde Wierdenloop staat traditiegetrouw gepland op de 1ste zaterdag van juli en staat dit jaar gepland voor 4 juli. Het evenement zal dit jaar voor de 18de keer georganiseerd worden en start en finish zijn wederom bij Sporthal De Veste te Opende.

18 januari 2015

Vrijwilligers gezocht!

Voor de editie 2015, en hopelijk nog vele daarna, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen om dit evenement te laten slagen.

7 oktober 2014

Afscheid en Welkom

Na jarenlange vrijwillig inzet hebben Martin Gjaltema en Rense Horinga besloten om te stoppen.

2 juli 2014

Online inschrijving gesloten

Het is niet meer mogelijk om je online in te schrijven voor deelname aan de Olde Wierdenloop. Mocht je nog graag mee willen lopen dan kun je je op de dag zelf vanaf 9.00 uur tot 15 minuten voor de start van de te lopen afstand nog inschrijven in Sporthal de Veste. We zien je graag aan de start!

4 mei 2014

Onderdeel van.......

Misschien maakt de komende Olde Wierenloop wel onderdeel uit van uw totale loopprogramma voor dit jaar of misschien is deze Olde Wierenloop wel uw einddoel voor dit jaar. Iets dat de kroon moet worden op weken of maandenlange voorbereiding. Van spierpijn en toch maar weer doorzetten.

11 maart 2014

Nieuwe website live!

11 januari 2014 - Er is de laatste dagen hard gewerkt om de nieuwe website klaar te krijgen. Het resultaat mag er zijn! Vanaf vandaag kun je de nieuwe website bekijken en je online inschrijven voor de Olde Wierdenloop van 2014. We hopen ook dit jaar op een mooie loop met veel deelnemers.

Sponsor worden?

Wilt u ons helpen om de Olde Wierdenloop mogelijk te maken?