19e Olde Wierdenloop ondanks mindere weersomstandigheden wederom geslaagd

19e Olde Wierdenloop ondanks mindere weersomstandigheden wederom geslaagd

De organisatie van de Olde Wierdenloop kijkt terug op een geslaagde 19e editie, ondanks de mindere weersomstandigheden wisten toch weer een kleine 300 deelnemers de weg naar Opende te vinden.

Ook dit jaar stonden er weer 4 afstanden om het programma: De kidsrun van 1 km, de 6.3 km, de 10.3 km en de halve marathon (21,1 km). In 2017 is er voor de tweede maal een wandeltocht aan het evenement toegevoegd. Deze is gegaan over een afstand van circa 10 km.

Vele vrijwilligers en sponsoren

De organisatie kon wederom leunen op vele vrijwilligers. Van de verkeersregelaars, de opbouwploeg, voorrijders, de EHBO, tot aan de inschrijvers. Iedereen was weer benodigd. Voorzitter William Ytsma hierover: “Ook dit jaar stond er weer een leger aan vrijwilligers voor ons klaar, mede hierdoor kunnen we terugkijken op een geslaagd evenement”.

Dat geldt ook voor het grote aantal sponsoren wat het evenement kent: “Zonder hun inbreng zou de loop niet gewaarborgd zijn in zijn huidige vorm met tijdsregistratie en alle professionaliteit die de Olde Wierdenloop uitstraalt”.

www.oldewierdenloop.nl

Voor de uitslagen,foto’s en filmpjes kunt u de website www.oldewierdenloop.nl of op de facebookpagina van de Olde Wierdenloop kijken

Olde Wierdenloop kijkt vooruit naar jubileumjaar

Voor volgend jaar staat de 20’ste editie van de Olde Wierdenloop op het programma. We kijken nu alvast vooruit om daar samen met onze partners, sponsoren en vrijwilligers een sprankelende en feestelijke editie van te maken.