Online inschrijving 19e Olde Wierdenloop en 2e wandeltocht geopend!

Online inschrijving 19e Olde Wierdenloop en 2e wandeltocht geopend

De Olde Wierdenloop staat traditiegetrouw gepland op de 1ste zaterdag van juli en staat dit jaar gepland voor 1 juli. Het evenement zal dit jaar voor de 19de keer georganiseerd worden en start en finish zijn wederom bij Sporthal De Veste te Opende.

Wat ooit begon als een hardloopwedstrijd van de voetbalvereniging vv Opende is in de voorbijgaande jaren uitgegroeid tot een gebeuren, waar elk jaar tussen de 350 en 400 deelnemers starten om hun afstand te lopen. De wedstrijdlopen gaan door het aantrekkelijke dorp Opende en haar prachtige natuurlijke omgeving. Er zijn ook dit jaar weer 4 afstanden om aan deel te nemen: De kidsrun van 1 km, de 6.3 km, de 10.3 km en de halve marathon (21,1 km).

Wandeltocht wederom aan het programma toegevoegd!

In 2016 is er voor de genieters een wandeling aan het evenement toegevoegd. Als bestuur hebben we de editie van 2016 geëvalueerd en besloten om in 2017 dit voort te zetten. Er zal een wandeling uitgezet worden van 10 km, waarbij in ieder geval “De Jilt Diijksheide” voorbij zal komen in de route!

Vrijwilligers en sponsoren

Het evenement steunt op een grote groep vrijwilligers en sponsoren, waar ook dit jaar weer een beroep op gedaan wordt. Zonder deze steun zou een evenement als De Olde Wierdenloop niet plaats kunnen vinden en het bestuur waardeert dan ook deze vele (vrijwillige)krachten en haar sponsoren.

www.oldewierdenloop.nl

Voor meer informatie en de voorinschrijving voor de lopen kunt u een kijkje nemen op de website www.oldewierdenloop.nl

 Registreer je nu via de inschrijfpagina en verzeker je alvast van een startbewijs!! Online inschrijven kan t/m 24 juni.