Deelnemers Olde Wierden Loop weggeschoten door de burgemeester

Deelnemers Olde Wierden Loop weggeschoten door de burgemeester

Tijdens de jubileumeditie zullen de deelnemers worden weggeschoten door niemand minder dan onze burgemeester van de gemeente Grootegast.

In het laatste jaar dat we als Olde Wierden Loop onder de vlag van gemeente Grootegast vallen loopt de burgervader, Ard van der Tuuk, zelf ook de 6,3 km mee.

We zijn als organisatie blij met de onmiskenbare steun door de jaren heen van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente.

Loop jij op 7 juli ook mee? De daginschrijving is tot een kwartier voor de loop geopend.

 

Partners

De Olde Wierdenloop werkt dit jaar samen met het Hof van Arcadia en Staatsbosbeheer met betrekking tot de wandeltocht. Ook is SV Friesland sinds jaar en dag partner van de loop mede hierdoor is daardoor de organisatie van de Olde Wierdenloop tot in de puntjes geregeld.

 

Goede doel

Het bestuur van de Olde Wierdenloop heeft bij de jubileumeditie gemeend om het goede doel te steunen, waarbij de connectie is gelegd met de vriendengroep "VVA, Groot verzet tegen kanker". Van iedere deelnemer gaat het van het inschrijfgeld een euro naar het goede doel, waarbij er bij de voorinschrijving en op de dag zelf het mogelijk is om een extra donatie aan het goede doel te geven. Hiervoor zal een 'donatie-melkbus' klaar staan.