Nog drie weken tot de 18e Olde Wierdenloop

Nog drie weken tot de 18e Olde Wierdenloop

De Olde Wierdenloop staat traditiegetrouw gepland op de 1ste zaterdag van juli en is dit jaar dan ook op 2 juli. Het evenement zal dit jaar voor de 18de keer georganiseerd worden en start en finish zijn wederom bij Sporthal De Veste te Opende.

Wat ooit begon als een hardloopwedstrijd van de voetbalvereniging vv Opende is in de voorbijgaande jaren uitgegroeid tot een gebeuren, waar elk jaar tussen de 350 en 400 deelnemers starten om hun afstand te lopen. De wedstrijdlopen gaan door het aantrekkelijke dorp Opende en haar prachtige natuurlijke omgeving.

Er zijn ook dit jaar weer 4 afstanden om aan deel te nemen: De kidsrun van 1 km, de 6.3 km, de 10.3 km en de halve marathon (21,1 km). Nieuw in 2016 is dat er voor de genieters een wandeling van 7,5 km en 12.5 km aan het evenement is toegevoegd.

www.oldewierdenloop.nl

Voor meer informatie rondom de wedstrijdlopen en de voorinschrijving, welke tot en met 25 juni open staat en waar zich al ruim honderd mensen voor hebben aangemeld, kunt u een kijkje nemen op de website www.oldewierdenloop.nl of op de facebookpagina van de Olde Wierdenloop.