Nog drie weken tot de eerste Olde Wierden Wandeltocht

Nog drie weken tot de eerste Olde Wierden Wandeltocht

De Olde Wierdenloop wordt dit jaar op 2 juli gehouden. Het hardloopfestijn zal dit jaar voor de 18de keer georganiseerd worden en start en finish zijn wederom bij Sporthal De Veste te Opende. Dit jaar is het programma voor het eerst aangevuld met een wandeltocht.

Partner Staatbosbeheer Na overleg met Staatsbosbeheer is de organisatie erin geslaagd om de wandeltochten van 7,5 en 12,5 kilometer over Staatsbosbeheers prachtige onverharde paden te laten gaan. De wandeling zal de genietende wandelaar over onder andere Het Blote Voetenpad, ’t Olde Syelroepad en het Pettenbad leiden. Onderweg kan er van een kopje koffie of thee en cake bij “Het Blotevoetenhof” genoten worden.

 Wandeltocht voor jong en oud

De wandelaar kan genieten van de prachtige natuur en dient er rekening mee te houden dat er hier en daar gekluund moet worden. De tocht is voor jong en oud. Deelname aan de eerste Olde Wierden Wandeltocht is voor € 3,50 mogelijk bij voorinschrijving en voor € 4,- op de dag zelf. Er kan op 2 juli gestart worden tussen 9 en 10 uur.

  www.oldewierdenloop.nl

Voor meer informatie en de voorinschrijving kunt u een kijkje nemen op de website www.oldewierdenloop.nl of op de facebookpagina van de Olde Wierdenloop.